nederlands - français

Bent u arts? Klik hier.

Funesco logo
MENU

U bent arts?

In het belang van uw patiënten is het goed dat u kunt vertrouwen op een betrouwbare partner, die actief meedenkt aan oplossingen op maat van elke patiënt. FUNESCO heeft alle expertise in huis om deze rol op zich nemen.

Als huisarts waakt u over de gezondheid en het welzijn van uw patiënten. Een voetafwijking, foute gang of vervelende wondjes aan de voeten hinderen de mobiliteit en kunnen bovendien oorzaak zijn van rugproblemen. Als geneesheer-specialist constateert u voetproblemen en stelt u uw patiënten een passende therapie voor.

In dit besloten deel van de website vindt u up-to-date informatie die u in staat zal stellen uw patiënten nog beter te helpen. Cases, wetenschappelijke studies, nieuwe wetgevende initiatieven ... handig en overzichtelijk, zodat u volledig op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van de sector.

Aarzel niet ons te contacteren als u specifieke vragen hebt. U kunt ook een afspraak maken om meer te weten te komen over onze manier van werken en de verschillende mogelijkheden die FUNESCO biedt. We maken hiervoor graag tijd en komen geheel vrijblijvend bij u langs in uw praktijk of instelling.