nederlands - français

Bent u arts? Klik hier.

Funesco logo
MENU

Diensten

Gespecialiseerde voetverzorging

Voor uw voeten is alleen het beste genoeg. Als u uw schoenen bij FUNESCO bestelt, bent u al een heel eind op weg. Maar een goede verzorging van uw voeten is even belangrijk. Onze podoloog Jolien Van De Velde weet als geen ander hoe uw voeten de verzorging te geven die ze verdienen. Bedreven in verschillende technieken, geeft onze gespecialiseerde voetverzorgster uw nagels, voetzool, hiel en wondjes op de voet de juiste behandeling.

Op uw vertrouwde FUNESCO-adres kunt u ook terecht voor een pedicure. Hiervoor werken we samen met een podoloog, die als geen ander weet hoe uw voeten de verzorging te geven die ze verdienen. Bedreven in verschillende technieken, geeft onze 'huis'-podoloog uw nagels, voetzool, hiel en wondjes op de voet de juiste behandeling.

In onze conceptshop Shoestore by Funesco kunt u terecht voor een gespecialiseerde voetverzorging. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak op het nummer 03 775 74 64

Wist u trouwens dat uw ziekenfonds deze voetverzorging vanaf een bepaalde leeftijd gedeeltelijk terugbetaalt? De regels hiervoor verschillen nogal. Informeer u daarom bij uw eigen ziekenfonds om te weten of ook u recht hebt op terugbetaling.

Diabetes voetverzorging

Voor een diabetes voetverzorging verwijzen we u graag door naar onze 'huis' podoloog Jolien Van De Velde.