nederlands - français

Bent u arts? Klik hier.

Funesco logo
MENU

Recent nieuws

Stretchwalkers - geplaatst op 05.11.15

Zaterdagochtend Stretchwalkers gaan kopen bij Funesco om 's middags al te vertrekken voor een weekendje Disneyland. Nog nooit zo ontspannen en met zo weinig pijn een heel weekend rondgelopen! Dank u, Funesco! Er volgen er zeker nog!
Kelly Vereecken.


Opening nieuwe Funesco conceptwinkel op 7-8 februari te Beveren-Waas - geplaatst op 27.01.2015

Shoestore by Funesco opent zijn deuren en dit moet gevierd worden!! Iedereen is welkom op ons receptieweekend van 7 en 8 februari en dit telkens van 10u00 tot 18u00.
Adres: Yzerhand, 14, Beveren-Waas.


Foto op website - geplaatst op 05.01.2015

Brigitte,
Het is leuk om te zien dat ons Hanneke op facebook staat. We zijn zeer tevreden over jullie, jullie leveren topkwaliteit!!!
Grt Leen.

Beste Leen,
Alvast bedankt voor de mooie foto. Hij staat al op onze Facebook pagina. We zijn met een vernieuwde website bezig, daar komt hij ook op.
Met vriendelijke groeten,
Brigitte De Vreeze - Administratie


Schoenen opknappen - geplaatst op 20.11.2014

Beste,
mijn aandachtspersoon in de Lelie is Greet Venckeleer. Enkele maanden geleden lieten wij voor haar nieuwe orthopedische schoenen door jullie maken. Mijn collega nam dit contact toen op zich. Zij vertelde me dat jullie haar open schoenen (die ze in de zomer meestal draagt) ook wel wilden opknappen. Hoeveel zou dit kosten? Mijn collega vertelde ook dat Greet ook recht zou hebben op gratis pantoffeltjes aangezien zij altijd in een rolstoel zit. Kan ik hier ook wat meer info over krijgen?
Alvast bedankt voor het spoedige antwoord!

Beste Nele,
het is altijd moeilijk te zeggen hoeveel de herstellingen kosten via e-mail omdat we niet altijd weten wat er juist aan gedaan moet worden. Bekledingsschoeisel is inderdaad te verkrijgen met een voorschrift van de specialist geneesheer en dan krijg je volledige terugbetaling maar dan mag de patiënt geen loopfuncties meer hebben. Ik hoop u dat ik u een beetje kunnen helpen hebt. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben mag u ons altijd mailen of bellen op het algemeen nummer 03/252.67.71
Nog een fijne dag.
Met vriendelijke groeten,
Brigitte De Vreeze - Administratie

Beste,
De schoenen zijn op zich nog heel goed hoor. Het stof zou enkel opgekuist moeten worden en hier en daar wat losse naden vast stikken. Heeft u een idee hoeveel dit zou kosten? Of een richtlijn bv tussen de ... en de ... ? Wat de bekledingsschoeisel betreft, neem ik contact op met de dokter en laat ik jullie verder wat weten.

Beste Nele,
Tussen de 10 en 15 €, meer gaat dat niet kosten.
Tot horens,
Brigitte De Vreeze - Administratie

Beste,
Nu dat de winterschoenen van Greet in orde lijken te zijn, zou ik graag haar zomerschoenen al wat laten opknappen. Is er een mogelijkheid dat deze hier zouden worden opgepikt (hoeft niet in de kerstvakantie hoor;))?
Groetjes


20 km van Brussel - geplaatst op 02.06.2013

Goeiemorgen, Effe mijn complimenten voor de chef! Dankzij jullie steunzolen heb ik de 20 km van Brussel gehaald in 1u55. Thanks! Groetjes, Mieke.


Orthopedie en Shoestore

Hebt u ons artikel opgemerkt in de Zondagskrant? Naast orthopedie zijn we ook een Shoestore met comfortschoen voor losse steunzolen!