nederlands - français

Bent u arts? Klik hier.

Funesco logo
MENU

Voorstelling

FUNESCO is een orthopedisch schoenbedrijf waar u geen 'nummer' bent, maar waar nog tijd gemaakt wordt om u te adviseren en de beste oplossing voor uw probleem te zoeken. Verwacht van onze medewerkers en partners geen standaardoplossingen, maar een geïndividualiseerd plan dat uw functionaliteit en comfort optimaliseert. Zelfs voor de moeilijkste pathologieën zoeken wij een oplossing. Door jarenlange samenwerking met dr. Claeys, neuromotorisch revalidatie-arts gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met een motorische beperking, ontwikkelden wij een bijzondere expertise in het schoeien van kinderen en volwassenen met spasticiteit en een motorische beperking. FUNESCO specialiseert zich ook in een oplossing-op-maat na een voorvoetamputatie, waarbij we ernaar streven uw verstoord looppatroon te herstellen en uw voet optimaal te beschermen.

Teamwork

FUNESCO werkt met een vakkundig en gemotiveerd team, geleid door Michel Bejstrup.

Voor bepaalde producten werkt FUNESCO samen met zorgvuldig uitgekozen partners. Door samen te werken met externe partners kunnen we u de beste prijs/kwaliteitverhouding én de service dit u van ons gewend bent aanbieden.

U leest meer over deze samenwerkingsverbanden bij de desbetreffende producten.
Zie ook: orthesen.

Atelier

In ons orthopedisch schoenatelier werken uitsluitend gedreven vakmensen. Volgens uw wensen over model, leder en afwerking, maken we bij FUNESCO uw hoogst-persoonlijke paar schoenen vanaf de pasvorm, waarbij we streven naar perfectie. Mochten uw schoenen echter bij de eerste pasbeurt nog niet helemaal goed zitten, dan passen we ze aan tot ze dat wel doen. Ook voor onderhoud en herstellingen kunt u in ons atelier terecht.

Michel Bejstrup

Michel Bejstrup studeerde podologie, orthopedie en orthopedische schoentechniek. Die allround-opleiding en een jarenlange ervaring stellen hem in staat goed aan te voelen welke voor u de juiste oplossing is.

Rani De Daele

Rani De Daele is uw contactpersoon bij FUNESCO. Zij regelt uw afspraken, zorgt voor de administratie en de financiële afhandeling van uw aanvraag bij het ziekenfonds, de zgn. 'derdenregeling'.