Funesco Voetcentrum

Sint-Niklaas

FUNESCO is dé specialist in orthopedische schoentechniek. Bij FUNESCO nemen we de zorg voor uw voeten ernstig. U ontdekt er immers de wereld mee. Soms beperkten ziektes of aandoeningen aan de onderste ledematen u in die ontdekkingstocht. Dan helpen we u met schoenen op maat en ondersteunend materiaal zoals steunzolen, orthesen en braces toch comfortabel uw eigen weg te gaan.

Vakkennis

FUNESCO biedt oplossingen wanneer aandoeningen aan uw voeten, onderste ledematen en rug u in uw bewegingen beperken. Alle maatwerk gebeurt in het eigen atelier. Om u zo goed mogelijk te helpen, schoolt het FUNESCO-team zich voortdurend bij. De nieuwste technieken, materialen en meetapparatuur verbeteren de kwaliteit en daardoor ook uw draagcomfort.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in kinderorthopedie, alsook in orthopedie voor volwassenen met motorische beperkingen.

Service

Naast kwaliteitsvolle producten garandeert FUNESCO u ook een uitstekende service.

In onze consultatieruimte in Sint-Niklaas kunt u van dinsdag tot vrijdag in alle discretie terecht voor maatname en pasbeurten. Wij zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt u met de lijnbus dient u af te stappen aan halte Grote Markt.

Verblijft u in een verzorgingsinstelling, rust- of ziekenhuis? Dan maken we graag de tijd om u daar op te zoeken.

Onze conceptwinkel Shoestore by Funesco is enerzijds een aanmeetpunt voor de orthopedie en anderzijds kan u er terecht voor comfortschoenen en dergelijke.

Onze bedrijfsfilosofie?

Die zit in onze bedrijfsnaam verweven: FUNctioneel, ESthetisch & COmfortabel.
Onze paramedici zoeken altijd naar een functionele oplossing voor uw probleem, waarbij ze nooit het esthetische aspect uit het oog verliezen. In ons atelier zorgen gedreven vakmensen voor perfect en comfortabel zittende producten.

Neem rustig de tijd om na te gaan hoe wij ook u kunnen helpen.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Beste klanten,

 

Vanaf SEPTEMBER 2023 verhuizen wij naar ons nieuw adres!

Pater Segersstraat 12

9100 Sint-Niklaas

 

Tot dan kan u voor steunzolen, orthopedische schoenen en voetverzorging nog steeds terecht op Onze-lieve-Vrouwplein 27, 9100 Sint-Niklaas.

 

De schoenwinkel met comfortschoenen is gestopt sinds december 2022.

Wij verkopen dus geen comfortschoenen meer!

 

Funesco

 

Deze website gebruikt cookies.