Disclaimer

Funesco Voetcentrum
Disclaimer kp 06/02/2020
Disclaimer

De volledige inhoud van deze website is in het bezit van of onder controle van Voetcentrum Funesco BVBA, en wordt beschermd door de universele auteursrechten. U mag de inhoud enkel downloaden voor persoonlijk gebruik en niet-commerciële doeleinden, maar het is verboden de inhoud te wijzigen of te verveelvoudigen. De inhoud mag anders hoe dan ook niet worden gekopieerd of gebruikt.

Voetcentrum Funesco BVBA zal zich inspannen om de informatie op deze website bijgewerkt en nauwkeurig te houden. Voetcentrum Funesco BVBA kan in geen enkel geval aansprakelijk zijn voor schade of problemen aan uw systeem die het resultaat zijn van uw toegang tot, of uw onvermogen tot toegang tot, deze website.

Deze website geeft ook links of referenties naar andere sites, maar Voetcentrum Funesco BVBA is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites en is niet aansprakelijk voor enige schade die uit deze inhoud resulteert. Elke link naar andere sites is louter geplaatst voor het comfort van de gebruikers van deze website.

De handelsmerken, dienstenmerken, handelsnamen, omkleding en producten op deze website zijn internationaal beschermd. Ze mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toelating van Voetcentrum Funesco BVBA, haar partners of de rechtmatige eigenaars van deze rechten, behalve om de producten of diensten te identificeren.

Voetcentrum Funesco BVBA is vrij om de inhoud van alle berichten die u naar deze site of per email naar ons verstuurt, met inbegrip van ideeën, concepten of suggesties, te gebruiken voor om het even welk doel ter verrijking van Voetcentrum Funesco BVBA. Dergelijke voorstellen kunnen bestaan in het ontwikkelen, vervaardigen en/of verkopen van goederen of diensten.

Deze website wordt verschaft als een dienst aan de bezoekers ervan. Voetcentrum Funesco BVBA behoudt zich het recht voor om, te allen tijde en voor om het even welke reden, de inhoud van deze site te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen zonder kennisgeving aan om het even wie.

Het Voetcentrum Funesco BVBA-logo en de layout en vormgeving van deze website en de dowloadbare items zijn eigendom van Voetcentrum Funesco BVBA en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Voetcentrum Funesco BVBA. Alle logo’s van partners zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars en mogen niet zonder hun toestemming gebruikt worden.