Over ons

Funesco Voetcentrum
Over ons kp 10/03/2023
MichelB2018
Pain in woman's legs massage of female feet on beige background studio shot
Michel Bejstrup

Michel Bejstrup heeft al meer dan 25 jaar ervaring als Orthopedisch technoloog. U kan bij hem terecht in Sint-Niklaas.

Wens je een afspraak? Bel dan op 03 252 67 71 of boek hieronder online.

Funesco

Geschiedenis...

Michel Bejstrup behaalde eerst zijn diploma als orthopedisch schoentechnoloog en vulde deze later aan met de opleiding als zooltherapeut.

In 2000 werd Michel medevennoot in de orthopedische zaak Funesco. Er werd toen voornamelijk gebruik gemaakt van basiskennis en een wat verouderde techniek bij het aanmeten en vervaardigen van orthopedische schoenen op maat. Met veel bijscholingen, inspanningen en opgedane ervaringen in het werkveld, wisselde Michel de schuimbakken in door nieuwere technieken toe te passen zoals 3D scanning, RS drukplaat, …

Ook vandaag zit Michel niet stil om nieuwe technieken en materialen te ontdekken om zo zijn kennis en behandelingen op maat nog te optimaliseren.

Voor Michel is het aanmeten en vervaardigen van steunzolen en orthopedische schoenen niet enkel een job, maar ook een levenswijze en passie. Elke behandeling wordt steeds tot aan de wortel aangepakt en blijft steeds verder zoeken tot de steunzool en/of orthopedische schoen optimaal en comfortabel aan uw voeten aanvoelt.

Funesco Team

FUNESCO is dé specialist in orthopedische schoentechniek. Bij FUNESCO nemen we de zorg voor uw voeten ernstig. U ontdekt er immers de wereld mee. Soms beperkten ziektes of aandoeningen aan de onderste ledematen u in die ontdekkingstocht. Dan helpen we u met schoenen op maat en ondersteunend materiaal zoals steunzolen toch comfortabel uw eigen weg te gaan.

Onze bedrijfsfilosofie?

Die zit in onze bedrijfsnaam verweven: FUNctioneel, ESthetisch & COmfortabel.
Onze paramedici zoeken altijd naar een functionele oplossing voor uw probleem, waarbij ze nooit het esthetische aspect uit het oog verliezen. In ons atelier zorgen we voor perfect en comfortabel zittende producten.
Neem rustig de tijd om na te gaan hoe wij ook u kunnen helpen

Vakkennis

FUNESCO biedt oplossingen wanneer aandoeningen aan uw voeten, onderste ledematen en rug u in uw bewegingen beperken. Alle maatwerk gebeurt in het eigen atelier. Om u zo goed mogelijk te helpen, schoolt het FUNESCO-team zich voortdurend bij. De nieuwste technieken, materialen en meetapparatuur verbeteren de kwaliteit en daardoor ook uw draagcomfort.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in kinderorthopedie, alsook in orthopedie voor volwassenen met motorische beperkingen.

Service

Naast kwaliteitsvolle producten garandeert FUNESCO u ook een uitstekende service.

In onze consultatieruimte in Sint-Niklaas kunt u van dinsdag tot vrijdag in alle discretie terecht voor maatname en pasbeurten.

Verblijft u in een verzorgingsinstelling, rust- of ziekenhuis? Dan maken we graag de tijd om u daar op te zoeken.

Waarom kiezen voor Funesco Voetcentrum?

arrow-bullet2
+20 jaar ervaring

Bij Funesco bieden we u als klant een jarenlange kennis door ervaring & bijscholing.​

arrow-bullet2
Klant is koning

De klant/patiënt staat centraal. We verzorgen passen advies en ook na de oplevering van het product blijven we u opvolgen.​

arrow-bullet2
Digitale meting

We gebruiken de meest recente, digitale technieken om uw voeten op te meten. Dit zorgt voor veel minder foutmarge dan de oudere schuimbakken.​

Heel eenvoudig
een afspraak boeken

Kies wat soort afspraak u wenst te maken, selecteer uw gewenste moment en laat uw gegevens na. Snel, makkelijk en volledig online. Maakt u de afspraak liever persoonlijk, geef ons dan zeker een belletje!

OF BEL 03 252 67 71