Veiligheidsschoenen op maat

Funesco Voetcentrum
Veiligheidsschoenen op maat kp 30/03/2023
MichelB2018
Insoles of different colors and different textures on neutral background. Foot care products.
Orthopedische veiligheidsschoenen

Bij bepaalde ongemakken zijn confectie-veiligheidsschoenen geen doeltreffende oplossing. Bij Funesco maken wij orthopedische veiligheidsschoenen op maat, met als ultieme doel het comfort van onze klant. 

Wens je een afspraak? Bel dan op 03 252 67 71 of boek hieronder online.

Funesco Veiligheidsschoenen Op Maat

Orthopedische veiligheidsschoenen

Bij bepaalde ongemakken zijn confectie-veiligheidsschoenen geen doeltreffende oplossing. Bij Funesco maken wij orthopedische veiligheidsschoenenen op maat, met als ultieme doel het comfort van onze klant. 

De orthopedische veiligheidsschoenenen worden volgens een vast proces volledig op maar van de klant ontworpen. Op basis van de problematiek worden de schoenen uitgerust met verstevegingen, zachte plaatsen, correcties en wordt een  passende steunzool voorzien.

Bij deze schoenen is een CE-keuring gegarandeerd.

Het proces...

1. Voorschrift of aanvraag door werkgever

Het proces start met een voorschrift voor veiligheidsschoenen op maat of voor orthopedische schoenen, of door een aanvraag van de werkgever zelf. Afhankelijk van deze optie krijgt u een terugbetaling van uw mutualiteit, de VDAB of neemt uw werknemer de kosten op zich.

2. Maatname

Tijdens een afspraak op één van onze locaties, brengen wij uw voeten volledig in kaart. We maken hierbij gebruik van nieuwere technieken zoals 3D scanning,  RS drukplaat, … om dit zo correct mogelijk te doen. Op basis van deze resultaten kunnen wij de unieke leesten opmaken.

3. Goedkeuring

Indien u de orthopedische schoenen heeft aangevraagd via uw mutualiteit, dienen wij een aanvraag in tot goedkeuring. Bij een aanvraag via de VDAB bezorgen wij u alle nodige documenten om dit zelf af te handelen. Van zodra wij de goedkeuring van de juiste instantie hebben ontvangen, gaan wij van start.

4. Definitieve schoenen

Daarna gaan wij aan de slag met het echte werk. Uw schoenen zijn volledig op maat, dus kan u het kleur en model zelf kiezen. Breng gerust voorbeelden of inspiratie mee, zodat we samen kunnen werken naar het gewenste eindresultaat.

5. Na-service

Het belangrijkste doel van orthopedische schoenen is het comfort van de klant. Wij hechten dan ook heel veel waarde aan de opvolging achteraf. Blijven er zich problemen of ongemakken voordoen, dan plannen we een afspraak in om te kijken hoe we deze kunnen verhelpen.

Waarom kiezen voor Funesco Voetcentrum?

arrow-bullet2
+20 jaar ervaring

Bij Funesco bieden we u als klant een jarenlange kennis door ervaring & bijscholing.​

arrow-bullet2
Klant is koning

De klant/patiënt staat centraal. We verzorgen passen advies en ook na de oplevering van het product blijven we u opvolgen.​

arrow-bullet2
Digitale meting

We gebruiken de meest recente, digitale technieken om uw voeten op te meten. Dit zorgt voor veel minder foutmarge dan de oudere schuimbakken.​

Heel eenvoudig
een afspraak boeken

Kies wat soort afspraak u wenst te maken, selecteer uw gewenste moment en laat uw gegevens na. Snel, makkelijk en volledig online. Maakt u de afspraak liever persoonlijk, geef ons dan zeker een belletje!

OF BEL 03 252 67 71