Veiligheids-/werkschoenen

Funesco Voetcentrum
Veiligheids-/werkschoenen kp 30/03/2023
MichelB2018
Insoles of different colors and different textures on neutral background. Foot care products.
Orthopedie

FUNESCO is dé specialist in orthopedische schoentechniek.

Bij FUNESCO nemen we de zorg voor uw voeten ernstig. U ontdekt er immers de wereld mee. Soms beperkten ziektes of aandoeningen aan de onderste ledematen u in die ontdekkingstocht. Dan helpen we u met schoenen op maat en ondersteunend materiaal zoals steunzolen, orthesen en braces toch comfortabel uw eigen weg te gaan.

Wens je een afspraak? Bel dan op 03 252 67 71 of boek hieronder online.

Funesco Orthopedie

Onze bedrijfsfilosofie?

Die zit in onze bedrijfsnaam verweven: FUNctioneel, ESthetisch & COmfortabel.
Onze paramedici zoeken altijd naar een functionele oplossing voor uw probleem, waarbij ze nooit het esthetische aspect uit het oog verliezen. In ons atelier zorgen gedreven vakmensen voor perfect en comfortabel zittende producten.

Neem rustig de tijd om na te gaan hoe wij ook u kunnen helpen.

Vakkennis

FUNESCO biedt oplossingen wanneer aandoeningen aan uw voeten, onderste ledematen en rug u in uw bewegingen beperken. Alle maatwerk gebeurt in het eigen atelier. Om u zo goed mogelijk te helpen, schoolt het FUNESCO-team zich voortdurend bij. De nieuwste technieken, materialen en meetapparatuur verbeteren de kwaliteit en daardoor ook uw draagcomfort.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in kinderorthopedie, alsook in orthopedie voor volwassenen met motorische beperkingen.

Service

Naast kwaliteitsvolle producten garandeert FUNESCO u ook een uitstekende service.

In onze consultatieruimte in Sint-Niklaas kunt u van dinsdag tot vrijdag in alle discretie terecht voor maatname en pasbeurten. Wij zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt u met de lijnbus dient u af te stappen aan halte Grote Markt.

Verblijft u in een verzorgingsinstelling, rust- of ziekenhuis? Dan maken we graag de tijd om u daar op te zoeken.

Onze conceptwinkel Shoestore by Funesco is enerzijds een aanmeetpunt voor de orthopedie en anderzijds kan u er terecht voor comfortschoenen en dergelijke.

Waarom kiezen voor Funesco Voetcentrum?

arrow-bullet2
+20 jaar ervaring

Bij Funesco bieden we u als klant een jarenlange kennis door ervaring & bijscholing.​

arrow-bullet2
Klant is koning

De klant/patiënt staat centraal. We verzorgen passen advies en ook na de oplevering van het product blijven we u opvolgen.​

arrow-bullet2
Digitale meting

We gebruiken de meest recente, digitale technieken om uw voeten op te meten. Dit zorgt voor veel minder foutmarge dan de oudere schuimbakken.​

Heel eenvoudig
een afspraak boeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis bibendum mauris ut arcu accumsan luctus. Nullam consectetur dapibus molestie. Ut dictum risus sed lobortis mattis. In eu fringilla dui. Nam ipsum elit, luctus vitae purus sed, imperdiet facilisis felis. Curabitur suscipit ornare nunc at consectetur. Maecenas tempor euismod ornare.

OF BEL 03 252 67 71